071 3612352

Verf

Alle soorten verf

De goedkoopste verf is zelden de beste verf..!

Verfspecialist Lassooy levert verf voor de Vakman en de Doe-Het-Zelver. In alle kleuren en vele merken.

Al uw verf in blik in de door u gewenste kleur en hoeveelheid. En als u geen standaardkleur wilt, dan mengen we de kleur terwijl u wacht.

Ook voor deskundig advies kunt u bij Verfspecialist Lassooy terecht. Welke verf is de beste oplossing voor uw klus? Is het voor binnen of voor buiten? Wilt u verf op waterbasis of op terpentinebasis? En wat zijn daar de voor- en nadelen van?

Natuurlijk leveren wij ook het beste gereedschap voor het werk, zoals schuurmachines, schuurpapier, kwasten, verfrollers en bakjes, plamuur, plamuurmessen, etc.

Waterbasis of terpentinebasis?

Voordelen van verf op waterbasis zijn: het resultaat vergeelt niet, droogt snel en ruikt niet. Nadelen zijn dat het minder goed hecht, minder vloeit en minder hard is.

Voordelen van verf op terpentinebasis zijn: de verf is harder, vloeit beter en hecht beter. Nadelen zijn: het resultaat vergeelt sneller, de verf droogt langzamer en heeft een penetrante geur.

Merken

Verfspecialist Lassooy levert uit voorraad onderstaande merken. Klik op het logo om naar de website van dit merk te gaan.

logo_epifanes  logo_histor logo_sigma logo_sikkens logo_wijzonol logo_touwen Talenslogologo_flexa

 

 

Shares
Share This